Nytt hem, nystädat! Oj, vad Anne Blom är bra!

Spacer

FLYTTSTÄDNING MED GARANTI UNDERLÄTTAR DIN FLYTT MYCKET

FLYTTSTÄDNING KAN KÄNNAS OÖVERSTIGLIGT tidsödande när man är mitt uppe i att flytta.

Tänk vad skönt att bara behöva ägna sig åt själva packandet i stället för att ta tid med städning. Det är när man ska flytta man inser hur mycket man samlat på sig, och hur länge en del saker stått orörda. Där bakom kan det finnas en del spännande saker.

Om inte förr, inser man nu, vad en flyttstädning egentligen innebär. Den handlar om skrymslen och vrår dit solen inte nått på länge. En del av dessa platser är inte de trevligaste att göra rent. Men vi har några Anne Blom som är proffs på sådant som golvbrunnar och skåpen under diskbänken. Helt enkelt proffs på flyttstädning. Och det är den här typen av ställen som brukar bli föremål för den mest kritiska granskningen.

Det är vanligen badrum, kök och tvättstugor som är de mest krävande utrymmena. Därför lägger våra Anne Blom ner extra omsorg på rengöringen just här. Visst vore det så skönt för dig att slippa det här och istället tryggt lämna alltsammans till Anne Blom.

Den flyttstädning Anne Blom utför följer de normer som Mäklarsamfundet och fastighetsägare i Stockholm satt upp. Våra Anne Blom har omfattande erfarenhet och vet precis hur det behöver städas för att det ska accepteras av den som ska flytta in.

Vi lämnar en Garantifolder till den som övertar bostaden. Den innehåller en tydlig redovisning i form av en checklista på allt det vi städat. Det gör att det är Anne Blom som står för kvaliteten på utförandet, och tar hand om eventuella synpunkter från den nya innehavaren. Du behöver inte bekymra dig om att få några påstötningar om flyttstädningen när du har lämnat uppdraget till oss.

Här kan du se vad som finns med i pdf Checklistan för Flyttstädning.