MEDLEM SEDAN 2003

Spacer

BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGSSTÄDNING I STOCKHOLM

Inom byggstädning har vi återkommande uppdrag där vi gör underhållsstädning samt slutstädningar. Oftast handlar det om ROT-objekt och nybyggen i Stockholm med omnejd.

Etableringsstädning, som vi utför regelbundet i byggbodar håller kontoret, fikarummet och omklädningsrummet riktigt fräscha.

Hur avslutningsstädning fungerar har vi har skaffat oss gedigen kunskap om. Det handlar om flexibilitet, kommunikation och samarbete för att ett inflyttningsdatum ska fungera bra. Vi vågar påstå att vi blivit lite av experter på städning där vi ofta får sno runt benen på den sista hantverkaren.

Det är säkert att arbeta med Anne Blom, vi är ID-06 legitimerade, fullt försäkrade, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Inte sällan krav för att få arbeta med byggstädning.

Anne Blom har två kollektivavtal, Sveriges Byggindustrier för byggstädning, samt Almega för privat och företagsstädning.

Vi ger dig gärna kostnadsförslag för byggstädning och etableringsstädning av ditt senaste bygguppdrag.

 

Frågor och Svar om den byggstädning och etableringsstädning som vi erbjuder


Gå igenom våra svar nedanför för att få reda på mer om denna städtjänst som vi erbjuder och läs vad som gör oss unika och varför vi kan erbjuda professionell byggstädning eller etableringsstädning för ditt företag.

Utför ni byggstädningar till både privatpersoner och större byggarbetsplatser åt företag?


Denna städtjänst erbjuds till både privatpersoner och till företag. Byggarbetsplatser brukar vara ett återkommande jobb medan byggstädning för privatpersoner sker oftast när byggandet eller renovering är klar och det är dags för kunden att flytta in i det renoverade rummet eller det nybyggda huset.  

Vad är skillnaden på Byggstädning och Etableringsstädning?


När vi säger etableringsstäd så refererar vi till städning som sker regelbundet på byggen såsom städning av bodar som används såsom ombytesrum/fikarum och matsal på bygget. Med byggstädning syftar vi till grovstädningen i själva byggnaden som finns.

Vad menas med att vi är ID-06 legitimerade?


Det betyder att vi i förväg anmäler till huvudentreprenören om vilka av våra städare som kommer att arbeta med byggstädning på byggplatsen. Detta gör vi genom att uppge namn samt personnummer på våra anställda som i sin tur gör oss berättigade att ansluta oss till ID06 som är framtagen av de största svenska byggorganisationerna. Detta betyder att vi alltid har giltiga behörighetskort för våra städare som kommer befinna sig på byggarbetsplatsen.

ANNE BLOMS KUNDER
FINNS I STOCKHOLM MED OMNEJD:

Botkyrka, Bromma, Danderyd, Enskede, Farsta, Haninge, Huddinge,
Järfälla, Lidingö, Nacka, Sollentuna, Solna, Spånga, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Älvsjö.