MEDLEM SEDAN 2003

Spacer

BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGS-
STÄDNING GÖR DITT BYGGE SNYGGARE

INOM BYGGSTÄDNING HAR VI VÅRA MEST ÅTERKOMMANDE uppdrag där vi gör slutstädning och underhållsstädning. Oftast handlar det om ROT-objekt och nybyggen i Stockholm med omnejd.

ETABLERINGSSTÄDNING som vi gör regelbundet tidigt på morgnarna i dina byggbodar håller kontoret, fikarummet och omklädningsrummet riktigt fräscha. Våra Anne Blom tycker det är trevligt att kunna bidra, genom en snygg etableringsstädning, till att det kan kännas skönt och avkopplande med en stunds fika eller matlåda och att kontoret kan vara representativt nog för byggmöten.

HUR AVSLUTANDE BYGGSTÄDNING MÅSTE FUNGERA har vi har skaffat oss gedigen kunskap om. Det handlar om flexibilitet, kommunikation och samarbete för att ett inflyttningsdatum ska klaffa. Mycket blir ofta förskjutet på ett bygge, där många olika hantverkare från olika branscher är inblandade. Vi vågar påstå att vi blivit lite av experter på städning där vi ofta får sno runt benen på den sista byggubben.

DET GER HÖG SÄKERHET ATT JOBBA MED ANNE BLOM, alla är alltid ID-06 legitimerade, fullt försäkrade, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Inte sällan krav för att få arbeta med byggstädning. Ett par Anne och Arne Blom som gör en ordentlig avslutande byggstädning höjer slutfinishen på ert bygge. Det ökar upplevelsen för de nya som flyttar in att bygget har gjorts med riktigt hög kvalitet.

ALLA ANNE BLOM OMFATTAS AV TVÅ KOLLEKTIVAVTAL. Sveriges Byggindustrier för byggstädning, samtAlmega för städning på företag och privat.

Vi ger dig gärna kostnadsförslag för byggstädning och etableringsstädning av ditt senaste bygguppdrag.